Aprilfavoriter 2013

||||| 0 Gilla! |||||

Denna månad var det svårt att hitta favoriter, så som jag var stressad, kunde jag knappt tänka på något jag använde, det blev mer automatiken som gällde. Jag valde tre favoriter trots allt:

april favoriter

&other stories Frosty Vanilla Hand Lotion. Riktig lyxigt creme-brulée vanilj, inte alls vulgärt eller overpowering – utan sensuell på alla möjliga sätt. Pumpen funkar utmärkt och konsistensen som är väldigt lätt sjunker in snabbt i huden. Min pijamas doftar den även dagen efter. Varmt rekommenderas för 70 kr/250 ml.

Dove Blue Fig & Orange Blossom Scent shower gel. Även om jag byter shower gel ofta, gillade jag den här bubble-gum doften! Det var länge sedan jag använde Dove (för 3-4 år sedan var Dove min favorit), men doften är vuxen tuggummi, på bästa sättet man kan tolerera barnslig doft. Inte alls lika tråkig som Lush Snow Fairy.

L’oreal Mythic Oil, fanns på min favoritlistan innan. . Recension kan ni läsa här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: