Det här med dofter… 6

||||| 0 Gilla! |||||

Jag gillar olika dofter, och kan inte hålla mig till en enda doft oftast mer är 3-5 dagar. När jag köper en ny parfym, tänker jag “nu ska jag använda den varje dag vid olika tillfälle”, men 5 dagar går och jag tar fram en annan flaskan.

När jag går igenom alla mina dofter – gillar jag alla dem! Samma sak gäller sköljmedel, om det nu gäller Softlan, Comfort eller något annat!

softlan sköljmedel

Jag har alla dofter som Softlan har (även parfymfri), alla Comfort… och byter dem ofta. Om jag t.ex. kör tvätt två gånger – blir det två olika sköljmedel. Har ni samma tendens?

Jag försöker att minnas den tiden när Softlan hade bara tre dofter: blå, grön och rosa (förresten, vad hände med rosa doften??). Så fort det kommer en ny doft köper jag den direkt. Älskar doften av nytvättade och givetvis avgudar Clean-dofter.

Hur väljer ni sköljmedel?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

6 thoughts on “Det här med dofter…

 1. Reply Ninni Apr 29,2013 10:50 am

  Använder inte sköljmedel alls.

 2. Reply Olga May 2,2013 10:19 am

  Jag har inte tänkt alls hur jag väljer sköljmedel, det är bara sköljmedel, ingen samlingsobjekt för mig :))) Mitt doftbehov tillredställs av min parfymsamling. Har även slutat köpa olika dusch-gels för doftens skull, eftersom jag har insett att dusch-gel syftar enbart till hygien och det räcker med en flaska på badkarskanten. Vill inte ha onödiga grejer stående framme, och det är så skönt med minimalism i badrummet:)))

  • Reply BeautyLana May 2,2013 6:16 pm

   Jag samlar inte de juuu :-) det är bara att det händer så! Vilken är din favoritparfym?

   • Reply Olga May 2,2013 7:00 pm

    Oj, det här med favoriter är svårt…Mina favorit vårdofter är nog Amarige från Givenchy (den jag har är tyvärr inte från90-talet) och Forever and ever Dior (super blommig!:-)) Har du några favoritparfymer? :)

    • Reply BeautyLana May 4,2013 10:09 am

     Bra val! Jag gillade Amarige när jag var 18-19 år gammal. Just nu skulle den inte passa mig längre. Synd att Givenchy makeup och hårvård säljs inte i Sverige…

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: