Tio tomma Project Pan #43-54 1

||||| 0 Gilla! |||||

Min Project Pan 50 äntligen tog slut! Jag fuskade en del med några små inköp och beställningar på nätet. Men jag har varit duktigt att ta slut på mer än 50 produkter!

Del 1.

tio tomma

43. Decleor Mattifying lotion , en jätte bra ansiktsvatten i gigantisk 400 ml flaskan, vilken påminner mig om kall te. Utan alkohol. Varmt rekommenderas till er med blandat/fet hy! Recension här.

44.Weleda Sea Backthorn body lotion, fick jag i GlossyBox. Gillade inte produkten. Weleda inspirerar mig tyvärr inte.

45.Yves Rocher Björnbär bath foam/showergel. Gillar doften men inte flaskan! Förrut tyckte jag att hela serien med badskum/gel torkade ut huden, men jag har inte denna problem längre.

46. Clean Fresh Laundry shower gel. Ganska behagligt shower gel, vilket är inte alls värt sina pengar. Kostar runt 220 kronor.

47. GlossyBox läppstift – fin färg men helt torrt på läppar.

48. Elvital Nutrition&Shimmer hårinpackning, mer om den här.

Del 2.

tio tomma

49. The Body Shop Pink Grapefruit. Älskar doften, konsistensen, osv osv! Min musthave.

50. The Body Shop Dreams Unlimited. Den här duschgel är mer parfymerad och doften påminner mig om DKNY Delicious, vilket gör det mycket billigare att köpa TBS istället för DKNY.

51. The Body Shop Dreams Mango Body Scrub. Jag gillar den här sockerskrubb för att den lämnar en oljefilm på huden. Ingen bodylotion behövs efteråt! Snabbt och smidigt!

52. Blanx tandkräm, kostade runt 100-lappen. Jag har inte märkt något speciellt effekt. Dyrt!

53.Signature Club A kräm i burk att ta bort smink. Ohygieniskt och sved i ögonen. Jag köpte från en pålitlig säljare på ebay, då Signature A är ett salongmärke i USA. Den kostade 18$+frakt, vilket den är absolut inte värt!

54. Decleor Aroma Purete Matt Finish skin fluid, hade bara några droppar kvar, nu till sommaren behöver jag köpa en till! Recension här.

Sammanfattning:

ProjectPan fick mig känna lite press, man vill ju köpa allt när det är ett bra pris! Och att gå till posten och hämta paket känns som julafton varje gång! Jag fokuserade på att gå igenom min förråd och ta slut på de produkter som hade mindre än 50% kvar. I sådana fall är det riktig bra eller riktig dålig. När det blev för tråkigt, tog jag ut ett prov eller en resestorlek på något nytt. Jag vill ju inte handla så mycket innan min resan till Paris – hela sortimentet med deras apoteksutbudet, Sephora och taxfree…ja, ni vet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

One comment on “Tio tomma Project Pan #43-54

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…