Wow! Mitt hår mår bra igen med Redken Real Control

||||| 0 Gilla! |||||

Jag gillar Redken men brukar inte få en wow-faktor med den, som det är med Kerastase. En av serierna jag testade vilken jag verkligen uppskattade är Clear Moisture.

Men med Redken Real Control fick jag “wow” – mitt hår mår bra igen! Efter att plågats med Tigi Anti+dotes #3 och kinesiska Aquair, hoppades inte jag att

redken real control

Jag lovar den här duon ger mig tungt lyxigt hår. Precis så man känner sig efter ett frisörbesök. Det känns att jag har MYCKET hår, vilken är inte fallet. Som i alla andra fall, är schampon krämig och ger riktigt med skum. Balsamet tynger inte ner håret och tillsammans fick jag tillbaka good hair day.

Betyg: 5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: