Recension: Benefit They Are Real Mascara

||||| 0 Gilla! |||||

Mitt första träff med Benefit gick inte så bra, då en mascara jag testade visade sig vara kass. Jag hade inga försväntningar alls på Benefit They Are Real.

benefit_they_are_real_mascara

Först av allt vill jag klaga på borsten. Den är så läskigt att närma ett öga. Verkligen, jag var rädd första två veckor att använda den. Men den är jätte bra för nedersta fransraden och små fransar. Efter att jag har testat Givenchy Phenomen konstiga mascaran , är jag inte rädd för något borste! :-)

Färgen på mascaran är kolsvart. Den separer helt okej och gör mig nyfiken att det är så uppenbarligen att jag HAR fransar och dem inte är korta (vilken de är). Varje gång jag tittade i spegeln, tänkte jag: they ARE real! Väldigt kul.

Även om på macro-bilden ser det att mascaran klumpar sig, märker man inte det i vardagsbruk.

Helt enkelt en full poäng mascara!

Betyg: 5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: