Sephora på Biblioteksgatan 2

||||| 0 Gilla! |||||

Jag gick dit på premiärdagen. Sephora gick ut på FB att det skulle vara något speciell erbjudande i butik kl.13.00 så jag gick dit, och … det fanns inget speciellt. Jag fick inte ens ett prov, vilket jag såg att andra kunder fick vid kassan. Det blev lite surt… I alla fall jag köpte bara det som stog på listan.

sephora biblioteksgatan

Har ni varit där? Jag tror att jag kommer att gå förbi Sephora ganska ofta. Trist att NARS fanns inte på plats än.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Sephora på Biblioteksgatan

  1. Reply ouicestloui Sep 7,2013 6:26 pm

    Trist att Sephora i USA är bättre än i Sverige på så sätt att de är generösa med prover och har en bra return policy :/

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: