Recension Decleor Aroma Cleanse 3 in 1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse 1

||||| 0 Gilla! |||||

Jag är svag mot shower gel och ansiktsrengöring. Om jag gillar märket, då testar jag även dem produkter som är inte riktigt anpassade för mitt hudtyp. Jag har fet hy, och hade inte stora förväntningar på att Decleor Aroma Cleanse 3 in 1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse for all skin types skulle vara så bra som den är.

Decleor Aroma Cleanse 3 in 1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse

Säljpitch:

Aroma Cleanse 3 in 1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse från Decleor är en multiaktiv produkt som ger en kraftfull rengöring, avlägsnar döda hudceller samt ger fukt och lyster. Decleor Aroma Cleanse 3 in 1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse verkar även lugnande, mjukgörande, cirkulationsökande och uppfriskande och är parabenfri. Decleor Aroma Cleanse 3 in 1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse används med fördel tillsammans med andra produkter från Decleor.

Konsistenser är som body lotion, vilket skummas vid kontakt med vatten. Det är lätt att dosera med pump-flaskan. Tips: använd bara hälften som ni får vid en tryckning – det är tillräkligt för hela ansiktet och halsen.  Den är extremt dryg! Den stryper inte mitt ansikte, men lämnar det sebum-fri och väldigt bra rengört.

Man får använda den som en vanlig rengöring eller ta hjälp med muslin cloth som kommer tillsammans i paket (det är bara såååå skönt att tvätta ansiktet på det sättet).

Visst jag läste recensioner, men grejer är att den här produkten passar min fet hudtyp bättre än något annat universal produkt skulle göra. Därför tycker jag att den skulle inte bli uppskattat av torrisar.

Dessutom, den här rengöringen blev utsatt som:

  • 2012 Woman & Home Beauty Awards Winner – Best Cleanser
  • 2012 Natural Health Magazine Beauty Awards Winner.
  • 2012 Stylist Skincare Awards – Best Luxury Cleanser

Betyg: 5/5
Ni hittar den för 199-295 kr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

One comment on “Recension Decleor Aroma Cleanse 3 in 1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse

  1. Pingback: P.S. tio tomma ← BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: