Recension: Clarins Lotus Face Treatment Oil för fet hy 2

||||| 0 Gilla! |||||

Gud, jag skulle ha skrivit en recension för typ ett år sedan! Clarins har redan bytt utseendet på flaskan. Men det kommer bara nu.

clarins-face-treatment-oil-lotus0_500x500

Jag har fortfarande den gamla versionen:

Clarins Face Treatment Oil Lotus

Säljpitch

100% rena växtextrakt
Essentiella oljor av rosmarin, pelargonia och lotusextrakt: sammandragande, renande, normaliserande.
Hasselnötsolja: motverkar uttorkning, anti-åldrande.

Clarins Lotus Face Treatment Oil är olja (serum) för fet hy som ska balansera produktionen på sebumoch talgavläggringar i våra stora porer. Och den funkar! Sedan jag har börjat använda den, märkte jag att min näsa blir mindre lik en pannkaka och generellt, porer fylls lite långsammare.

Jag gillar inte den örtiga doften men är ganska vad vid den efter att ha använt oljan i mer än ett år. Konsistensen förändrades inte även om det står att man får ha flaskan öppen i bara 12 månader. Det dem fixade i den nya utformningen är att oljan appliceras med en liten pipett. Samtidigt vet jag inte hur stor en ansikte ska vara för att ta slut på 30 ml ansiktsolja? Decleor har sina glasflaskor á 15 ml, vilket är smart. Gör Clarins Face Oil i en 15 ml flaskan och sänk priset med 50% så får man fler konsumenter, eller hur?

Bäst med produkten. Funkar. Och faktiskt, är Clarins Face Oil Lotus en av dem bästa hudvårdsprodukter för fet hy jag har testat.
Sämst med produkten. Storleken på flaskan.

Att sammanställa allt: en bra olja för fet hy som balanserar utmärkt, men jag blir så tröööööt att använda en och samm produkt, vilket gör att jag vill testa något nytt!

Betyg: 5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Recension: Clarins Lotus Face Treatment Oil för fet hy

  1. Reply Ninni Apr 10,2013 12:49 pm

    Jag gillar oljor mer och mer! Kan lätt tänka mig att prova någon av Clarins olika ansiktsoljor.

    • Reply BeautyLana Apr 14,2013 11:32 am

      Fråga gärna egter ett prov eller köp en mini storlek på ebay. Det går inte att ta slut på den här flaskan!

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: