Bästa värmeskydd från Kerastase Nectar Thermique 6

||||| 0 Gilla! |||||

Kerastase har tre produkter med värmeskydd: Chroma Thermique, Ciment Thermique och Nectar Thermique.

Chroma Thermique för färgat hår har jag testat men blev inte särkilt imponerat. Jag tycker inte man ska betala så mycket för den.

Ciment Thermique har jag redan utsett till bästa värmeskydd , och nu är det Nectar Thermique‘s tur.

kerastase nectar thermique

Jag ska börja med att jag tycker Nectar Thermique är väldigt likt Ciment Thermique, men jag gillar Ciment en aning mer pga doften. Nectar Thermique passar torra hårtyper, har väldigt lyxigt doft och lätt konsistens. Det känns som den består delvis av en olja (gelee royale) för att bevara fukten i hårstråena och delvis av en lätt lotion (gluco-sleek). Så glöm inte att skaka flaskan!

Hårdplast tub som står upp-och-ner är väldigt praktiskt och man kan i princip använda 97% av produkter på det viset. Hålöppning är liten vilket hjälper att dosera rätt.

Effekten är tungt, lyxigt hår som vilar på axlarna. Samtidigt känns det lätt. Jag kan inte förklara mer utan varmt rekommenderar er att testa den själva. Om ni har blont och tunnt hår, kan ni testa Ciment Thermique istället.

Betyg: 5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

6 thoughts on “Bästa värmeskydd från Kerastase Nectar Thermique

  1. Reply Ninni Apr 11,2013 12:16 pm

    Ciment Termique gillar jag jättemycket.

  2. Reply Emelie Apr 14,2013 1:21 pm

    Just nu är jag kär i ghds värmeskydd men jag gillar ju Kerastase så ska försöka komma ihåg den här eller Ciment Termique inför nästa inköp.

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: