Recension:L’oreal Fiberceutic Intra-Cylane Rinse-Out Masque

||||| 0 Gilla! |||||

Den här inpackningen blev jag jätte nyfiken på sedan den lanserades. Och givetvis, slog jag till.

lorealfiberceutic masque

Loreal Fiberceutic Masque är berikad med Intra-Cylane som tränger in i stråets innersta delar och jämnar alla skadade områden, skyddar fint hår och ger en jämn, naturlig finish. Intra-Cylane är ett expansivt ämne som sväller i strået och tillför volym. Den arbetar för att rekonstruera och förstärka ditt hår för att skydda mot ytterligare skador.

För första gången gillar jag inte hur L’oreal hårvård doftar. Den här inpackningen luktar något kemisk som plast eller något liknande. På gränsen att vara äckligt! Sedan gör det inte så mycket, och funkar mest som balsam. Konsistensen är inte riktigt som inpackning, därför skulle den passa mer att vara i tub.

Kosntigt nog att Fiberceutic har bara två olika inpackningar – en för tunnt och en för tjock hår. Jag har den första.

Betyg: 2/5

Har ni blivit besvikna på något från L’oreal??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: