Påfyllning: Neutrogena Oil-Free Acne Pink Grapefruit

||||| 0 Gilla! |||||

Sedan jag har varit i USA, så ångrade jag mig att inte har köpt Neutrogena’s Pink Grapefruit produkter. Istället, beställde jag två produkter från ebay. Jag köpte Oil-Free Acne Wash Pink Grapefruit Facial Cleanser och Oil-Free Acne Wash Pink Grapefruit Foaming Scrub.

Just Pink Grapefruit säljs inte i Sverige, men den klassiska anti-acne serien (i orange flaskor) säljs på dem flesta apotek.

Oil-Free Acne Wash Pink Grapefruit Facial Cleanser har acetylsalicylsyra som sin huvudingrediens bland andra bra naturliga ämne.

Innehållsförteckning:
Water, Sodium C14 16 Olefin Sulfonate, Salicylic Acid 2%, Cocamidopropyl Betaine, Linoleamidopropyl, PG Dimonium Chloride Phosphate, Polysorbate 20, Anthemis Nobilis (Roman Chamomile) Flower Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, C12 15 Alkyl Lactate, Cocamidopropyl PG Dimonium Chloride Phosphate, Polyquaternium 7, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Propylene Glycol, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, PEG 120 Methyl Glucose Dioleate, PEG 80 Sorbitan Laurate, Disodium EDTA, Sodium Chloride, Benzalkonium Chloride Solution, Red 40, Violet 2, Fragrance

Oil-Free Acne Wash Pink Grapefruit Foaming Scrub, är rekommenderat att använda varje dag, men som jag vet att man FÅR INTE göra så där. Man vill ju inte skrubba bort sin yttersta huden :-).

Innehållsförteckning:
Water, Glycerin, Salicylic Acid 2%, Cocamidopropyl Betaine, Polyethylene, Acrylates Copolymer, Chondrus Crispus (Carrageenan), C12 15 Alkyl Lactate, Disodium EDTA, Cocamidopropyl PG Dimonium Chloride Phosphate, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Polyquaternium 7, Camellia Sinensis Leaf Extract, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Neopentyl Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Anthemis Nobilis (Roman Chamomile) Flower Extract, Polysorbate 20, Polyvinyl Alcohol, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Benzalkonium Chloride Solution, Butylene Glycol, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Sodium C14 16 Olefin Sulfonate, Agar, Alumina, Mica, Titanium Dioxide, Sodium Hydroxide, Red 30 Lake, Red 40, Violet 2, Fragrance

Jag vet att denna serien är inte något speciellt, men ibland vill man ju shoppa något som alla andra tycker om. De luktar jätte fräsch med grapefrukt och väcker mina känslor på morgonen. Neutrogena Pink Grapefruit får 3.8-4.5 poäng av 5 på vissa källor på nätet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: