Sniffat: Clean First Blush 2

||||| 0 Gilla! |||||

Det har vi redan hört, där har vi redan varit…så känns det med senaste Clean-lanseringen First Blush EdT.

Det börjar med att parfymen kommer i eau de Toilette versionen, vilken är totalt ej Clean teori. En varning ser man redan på priset. 60 ml Edt för 499kr mot 699 för EdP. Deras lätta dofter kommer inte att hålla kvar på huden i koncentrationen Edt. (jag tror att någon gång Clean klassiska kom ut som EdT och blev inte såld så bra) Besvikelse #2 är att den påminner mig om CK One.

clean_first_blush

Det är inte så att jag inte gillar CK One, tvärtom, jag uppskattar den första riktiga unisex-doften och även äger en flaska á 20 ml. Även med sin komplexitet i doft kombination, hittade jag minst tre doftnotersom jag tycker är avgörande.

Men jag vill inte ha en ny lansering av Clean vara något annat än unik.

Konstaterar: en besvikelse för min del.

Har ni sniffat på Clean First Blush?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Sniffat: Clean First Blush

  1. Reply Nilla Jul 2,2013 5:07 pm

    Har sniffat på Clean First Blush och tycker den är LJUVLIG! Dessutom otroligt mjuk och feminin! Minns inte doften CK one nu, men Clean First Blush kan man då inte sätta under kategorin “unisex” precis ….:-)

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: