Glad Påsk! Skin Food Black Egg Pore Primer

||||| 0 Gilla! |||||

Glad Påsk! Jag kommer till er med glada nyheter – jag har hittat näst perfekt primern!

skin food black egg pore primer

Jag har fet hy – allt så som flytande foundation, puder, mineralprodukter, osv smälter från min T-zon för eller senare och jag van vid det. Inte minst måste jag bekräfta att stora porer måste täckas med duttande rörelser för att inte se “tomma” hål ut. När jag testade Skin Food Black Egg Pore Primer, blev jag glad överraskat!

Föreställ Photoshop i handen? Huden är len, silkesmjuk och foundation glider runt som på en finslippat kanvas? Så känns det med Black Egg Pore Primer! Jag kan inte fatta att den här ganska flytande gel kan göra så mycket! Den gömmer alla mina stora porer! Som det är bara att sudda bort :-)
Jag kan jämföra den med Smashbox PhotoReady primer när det gäller finish, men Smashbox glider av mig redan efter 30 minuter och Skin Food sitter ganska okej 4 timmar.

Om du behöver primer för något speciellt tillfälle, och det räker med 4 timmar för dig – köp den. Om det behövs något mer seriöst som ska sitta hela dagen – då tror jag inte den hjälper så mycket! Dessutom, doftar det gott!
Förresten, den här lilla prov räckte till fyra dagar! Så passa på att köpa den billigt på ebay!

Betyg: 5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: