Mars favoriter 2013

||||| 0 Gilla! |||||

Den här gillade jag mest under mars:

mars favoriter

Vichy Normaderm Cleansing Gel, en favorit produkt i hela Vichy utbudet. Mera tankar kring den här. En annan riktigt bra kompletterande produkt är Normaderm Miccelar Solution.

Estee Lauder Sensuous, EdP. Lite kryddigt och “seriös” doft. Den är absolut ingen rosa jogging byxa utan en beige klassisk kostym, inga tofs utan slätkammat hår. Jag som byter parfym varje dag beroende på humör, bar dem flesta dagar i mars just Sensuous, vilket är ovant! Honung och svart peppar sitter längs på huden och efter 4 timmar känner jag inte längre hjärtnoter som består av amber, ylang-ylang och träiga noter. Själva parfymen känns som en varm arabisk sjal…mm…

The Body Shop Papaya Body Butter. Papaya serien har utgått ur TBS sortimentet för 1.5 år (??) sedan. Nu får man tag på den på utvalda rea-dagar. I alla fall, papaya var den doften jag testade efter min första kult mango body butter. För mig frukten doftar söt och saftigt, och det är en produkt jag tänker aldrig mycket om. Man använder den bara utan att funderanär ska jag ta slut på den?

Vilka är era mars favoriter? Dela!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: