Femtio halv tomma….Kaos hemma! 2

||||| 0 Gilla! |||||

Jag gick ner till källaren att kolla vad hade jag kvar där i skönhets-kategori. Fick hämta en hel flyttlåda (utav två) men roliga och mindre roliga grejer. Just nu pågår det “omplacering” i mitt badrumsskåp…

tio tomma

tio halv tomma

tio tomma snart

Jag förvånades hur många helt onödiga grejer (som t.ex. Timotei balsam för brunt hår—jag är blond ju!) jag hade där,som jag inte ens gillar…. Troligen,blev jag påverkat mest av impuls-shopping…Ej-skyldig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Femtio halv tomma….Kaos hemma!

  1. Reply B R O W N S U G A R Mar 30,2013 5:52 pm

    Haha det ser likadant ut hemma hos mig! Gud jag måste också börja rensa.. har massa foundations i färgen Light som jag absolut inte kan använda??

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: