Recension: Maybelline One by One Satin Black Mascara

||||| 0 Gilla! |||||

Jag blir tveksamt när det gäller konsumentmascaror. Priset varierar mellan 130 och 180 kronor mot 340-380 i lyx-klassen, vilket innebär att “budget” är cirka hälften av lyxen. Om man räknar ut success-rate, två dåliga ( Max Factor False Lash Effect Mascara , L’oreal Mega Volume Collagen 24 och två bra mascaror ( IsaDora Build-up Mascara EXTRA VOLUME och den här Maybelline), dvs 50%50% då är det i princip lika dyrt att testa om man inte ens säker på ett bra resultat.

maybelline_one_by_one_satin_black

Upplev fantastisk volym utan klumpar med One by One Satin Black! För ännu djärvare och svartare fransar. One By One Satin Black innehåller extra svarta pigment och har mjukgörande formula av vitamin C och Aha fruktextrakt som ger släta och klumpfria fransar. Den unika gummiborsten med 300 borst – 3 för varje frans – fångar Satin Black alla dina fransar för en voluminös look!

Vad jag gillar med Maybelline One by One Satin Black Mascara, att den är kolsvart! Verkligen, hur svårt det är att göra en svart mascara att vara SVART?? Dessutom, jag får tillräckligt med volym och längd vid bara ett lager! För mig som har bråttom på morgonen, det är guldvärd! Givetvis, lämnar den fläckar under dagen – man måste ha koll i spegeln, men trots det, är det en bra budget mascara!

Betyg: 4/5

Finns att köpa på Kicks, Åhlens, Lindex, H&M för 145 kr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: