Must have: The Body Shop Cranberry Body Butter

||||| 0 Gilla! |||||

En ut en in, så är det med The Body Shop Cranberry Joy Body Butter som i flera år i rad stannade på top i julkollektionen. Jag älskar den här doften och köper alltid EN body butter som jag använder under hela året och tar slut när nästa kollektionen släpps i butiker. På det sättet känns det lilla “extra” i den.

the body shop cranberry body butter

Ni kan se hur TBS ändrade design (det är inte så att jag tror att ni inte vet) och jag tycker det blev bara bättre så!

Det enda jag märkte nu, att förnyade formulan började att torka ut nu. Det är svårare att applicera, undrar varför? Jag hade min andra burk (den från förra året) flitigt använd under hela 2012 och jag märkte ingenting! Konsistensen och strukturen på body butter från andra serier försätter att vara len som smör oavsett hur lång burken var öppen….Så nu måste jag ta slut på Cranberry Joy Body Butter snart så att den inte torkas ut helt.

Vilken är er favoritdoft ur julkollektioner från TBS?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: