Trött på vinter/snö/kylan….

||||| 0 Gilla! |||||

Jag blir deprimerat,vinter fortsätter att leda vägen… Jag längar att ta på mig min nya kappan, mina nya skor, att börja föna håret igen och sluta tänka på det kaoset som en vintemössa inför….!!!!!!

Och det är minus 10 igen! Jag planerade att gå på Acadermias skönhetsmässan, men sedan tyckte jag att jag var ganska besviken förra året, så jag tänkte inte gå. Nu surrar jag varför valde jag att inte gå?? Ska försöka att dämpa depressioner och gnäll med en trevlig läsning – ett par tidningar som DV och Elle (läser främst Skönhet delen) och Emma Wiklund Emmas Skönhet.

emma wiklund_emmas_skonhet

Boken är skriven på lätt språk, så som en blogger skulle skriva. När jag bläddrade igenom var det några saker som väkte min uppmarksamhet. Ska berätta senare!

Har ni läst boken? Vad gör ni idag?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: