Ögoncreme för dig som inte kräver mycket 3

||||| 0 Gilla! |||||

Jag är 27 år gammal och önskar inte så mycket från min ögoncréme.
En ögoncreme för mig ska:

 • återfukta huden
 • helst lukta gott och inte medföra irritationer

Att den ska motverka ålderstecken är inte så farligt just nu, men givetvis, om en ögoncreme kan sudda bort 10 år, retuschera mörka ringar, ta bort svullnader och dessutom kosta en tia, då är jag med! :-)

Elemis tired eyes & Lumene Sensitive Touch
Elemis Fresh Skin Tired Eyes är egentligen en ögongel för er under 20. Det betyder att den har inte så mycket för mig, förrutom att den lämnar en svalkande käslan och huden känns fräschare. Den kladdar ingenting och ger en bra bas för underögonconcealer. Förpackning är en praktisk och hygienisk pumpflaskan. Betyg: 4/5

Lumene Sensitive Touch Comforting Eye Cream with Artic Blueberry. Huden runt ögonen känns återfuktat, och samtidigt mindre trötta efter en lång arbetsdag. Den gör ingen underverk, men är helt okej ögoncreme. Förpackning är rätt så trist gigantiskt tub, vit med mörkblå text. Den ser mycker större ut än 15ml, och därför tappar den “pytte-pytte liten dyr kräm” känslan. Betyg: 4/5

Vilka ögoncreme gillar ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

3 thoughts on “Ögoncreme för dig som inte kräver mycket

 1. Reply Sara Mar 20,2013 9:13 pm

  Jag gillar Neutriganics ögoncreme från the Body Shop! Den absorberas snabbt, doftar i princip ingenting och återfuktar huden kring ögonen :)

  • Reply BeautyLana Mar 21,2013 8:06 pm

   Jag ska titta närmare på den! Tack för tips! Jag hade en gång TBS Vitamin E creme, det var också ok.

 2. Pingback: Tio tomma september del 2 ← BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: