Tio tomma mars. Project Pan #12-15 1

||||| 0 Gilla! |||||

Jaaaa…..Den här veckan blev det inte så mycket att kasta.

empties project pan

Clarins Daily Energizing Cleansing Gel, väldigt trevlig gelrengöring vilken doftar som The Body Shop Moringa shower gel. . Inte minst orangefärgade förpackningen som höjer min humör på morgonen, men också en behaglig ansiktstvätt som dessutom luktar gott! Den är den billigaste rengöring hos Clarins och tillhör “under 20” – serien, men det finns ingen som stoppar att använda den. Jag börjar gillar Clarins mer och mer! Betyg: 5/5

The Body Shop Chocomania Shower gel, på något sätt gillar jag den flytande kladdkakans smeten i duschen :-) Men samtidigt vet jag inte riktigt om jag vill köpa en fullstorlek. Lämnar den utan betyg.

Nivea Straight&Easy Straightening Balm. Jag har sagt till mig själv flera gånger att inte köpa konsument hårvårdsprodukter. Men jag blev såld att flera tjejer svär på att den är lika bra som Kerastase Thermique, så jag köpte den och blev besviken. Nivea tynger ner håret, men den doftar gott. Kastar den.

Avene Eau Thermale, källvatten i sprayform. Jag gillar att spreja den över mineralsmink, då det smälter alla in lager med huden och ser inte pudrigt eller dammigt. En klar favorit. Jag har hemma en annan från La Roche-Posay nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

One comment on “Tio tomma mars. Project Pan #12-15

  1. Pingback: Recension: Sephora Creamy Body Wash (Chocolate, Mango) ← BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: