Recension: IsaDora Build-up Mascara EXTRA VOLUME 04 Navy Blue

||||| 0 Gilla! |||||

Jag ska börja med att klaga. Hur kan man sälja en färgade mascara utan att ha ett prov i butiken. Hur ska man välja färg??? Man vet ju att namnet har ingenting att göra med verkligheten i vissa fall.

Det verkar som PR har skickat iväg bara 05 Royal Blue blå och 01 svart mascaror runt.Men jag var mest sugen på att testa mörkt blå mascara ( Royal Blue hade jag för flera år sedan den i den gamla versionen), och satsade på 04 Navy Blue istället. Navy Blue i verkligheten är mycket mörkare än jag hade tänkt mig. Typiskt!

isa_dora_extra_volume_navy_blue

I alla fall, jag blev överraskat med formulan. Borsten är såååå mjuk och mascaran glider som fjäder. Helt otroligt! Så mjukt är bara min Kanebo 38 degrees mascara,men då snackar vi olika prisklasser! Kanebo 320 sek mot IsaDora 119 sek.

Build-up Mascara EXTRA VOLUME 04 navy blue

Dessutom, faller den bara lite under ögonen och färgen är OK. Navy Blue ger trots allt mjukare finish jämfört med den vanliga svarta. Jag måste säga att jag är totalt såld, och kaaaaanske blir IsaDora Build-up Mascara EXTRA VOLUME den bästa färgade mascara år 2013?

Jag blir sugen på bruna varianter och ska definitivt testa 05 Royal Blue att jämföra den med likafärgade Estee Lauder. Jag undrar bara varför har IsaDora bestämt sig att inte göra en grön mascara??

Betyg: 5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: