Min beställning från Lyko.se 3

||||| 0 Gilla! |||||

Jag kunde inte missa att Lyko hade 70% på flera hårprodukter, men jag begränsade mig till 4 stycken. Skippade dem som jag verkligen INTE behövde.

beställning från lyko

Loreal Nature Douceur Dhuiles Shampoo och Loreal Nature Bio Purete Naturelle Shampoo, för bara 49 kronor/styck. Egentligen, som ni vet, är jag inte så mycket förtjust i eko/natur produkter (vilka gillar inte mig heller), men för det prisetär det värd att testa. Dessutom, brukar inte L’oreal göra mig besviken.

Loreal Delicate Color Sulfatfri Shampoo 500ml, tänkte att testa sulfatfri version av min favorit Lumino Contrast.

Loreal Texture Expert Gelée Cashmere Anti-frizz, den letade jag efter i flera butiker utan resultat. Det verkar som L’oreal slutat att tillverka den, men jag gillar den verkligen som värmeskydd och min frisör använder den alltid på mig. Vilken tur att jag hittade den!

Jag surfade länge på Lyko.se och funderade på att handla något mer för 500 kronor för att få gratis frakt, men sedan avbröt jag det och betalade frakten. Ändå var jag nöjd med att jag köpte bara det jag behövde.

Bara om ni undrar, beställningen lades innan ProjectPan, det är bara att jag dröjde med att hämta paket. Den enda som är kvar är min Decleor paket från Cheapsmells.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

3 thoughts on “Min beställning från Lyko.se

 1. Reply Ninni Mar 15,2013 1:56 pm

  Haha, jag tänkte väl det, du har väl inte brutit köpstoppet? ;-)

  • Reply BeautyLana Mar 15,2013 8:21 pm

   Nej, jag beställde den innan men hämtade bara nu :)
   Läs noga “Bara om ni undrar, beställningen lades innan ProjectPan, det är bara att jag dröjde med att hämta paket. Den enda som är kvar är min Decleor paket från Cheapsmells.”

 2. Pingback: Recension: Loreal Nature Douceur Dhuiles Shampoo ← BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: