I mitt badrumsskåp

||||| 0 Gilla! |||||

Det var ett tag sedan flera tjejer visade var de har i sina badrumsskåp (Kolla t.ex. Kajalpennan , Beauty by Tanci , Skimmerskuggan ).

Sist såg mitt badrumsskåp ungefär (notera att det fanns mycket mer plats då!). Nu är det min tur igen. Anledningen är att jag skulle vilja tömma lite där, då jag har inte plats hemma och lägger mina produkter lite överallt, vilket gör att min sambo börjar tycka att jag är galen.

mitt badrumsskåp

Jag har inte städat den, inte heller har jag vänt på flaskorna. Det är bara att varje gång jag får hem ett paket, måste jag sortera alla produkter och hitta en plats åt dem. Därför går jag igenom mina saker ganska ofta. Hudvård, smink och parfymer har sina egna platser (ej på bilden).

mitt badrumsskåp

I den översta hyllan finns det lite plats att lägga grejer på varandra, som ni ser i bakgrunden – hårinpackningar och olika skrubbar.

SONY DSC

Under skåpet finns tre välfylda glossybox, en med mini-produkter (så som GWP, resestorlekar 5-30 ml), en låda med små prover (1-2 ml) och en låda med ansiktmasker.

Mitt mål är som sagt att tömma lite! Förresten, försök att googla lite med “i mitt badrumsskåp”, man får massor medfina bilder, och då kanske upptäcker man nya bloggar? :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: