En ny och pålitlig svensk nätbutik – Headspot.com

||||| 0 Gilla! |||||

Jag upptäckte en ny nätbutik Headspot med riktig bra priser, extremt snabbleverans och lite annorlunda koncept!

headspot.

Det som alla andra butiker börjar göra nu är att införa bonus-baserade inköp – ju mer du handlar från dem, desto mer poäng man får. Jag vet inte om det funkar riktigt i verkligheten, då man brukar handla från olika nätbutiker beroende på prisskillnader.

I alla fall, har Headspot.com gratis frakt, möjlighet att betala med faktura (utan avgift) och de ger också en liten present till alla som handlar för första gången!

thierry mugler angel

Jag beställde Thierry Mugler Angel – sukade länge att köpa den och slog till när prisjakt skickade mig vidare till Headspot. Hela presentask fär bara 199 kr! (Angel 25 ml kostar overallt minst 400 knonor!). Om ni tänker köpa den – passa på just nu!

Som tack för min första beställning fick jag Goldwell 100 ml schampo + enliten provpåse på Boots dagcreme.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: