Tio tomma. Project Pan #1-11 2

||||| 0 Gilla! |||||

Här kommer mina första 11 tomma produkter ur min ProjectPan 50 .

project pan empties

Som jag skrev tidigare, så hade jag redan flera produkter nästan tomma och jagtänkte räkna in dem, lite fusk kanske tänkte ni, men ändå!

1-2. Grape Seed oil & Apricot Kernel Oil, använde jag nån gång till håret i form av oljeinpackning, men oljorna blev gamla och doftar unket.

3. En rengöring från Kina, kostade något 10 spänn och är i form av lim. Vågar inte använda den. Doftar också konstigt!

4. Giovanni Moisturizing Body Wash Raspberry Winter, recension här.

5. Lumene Gloss&Care Nail Polish Remover. Den funkar faktiskt riktigt bra!Jag vet inte varför ser jag inte så många som gillar den. Kan tänka mig att köpa igen!

6. Hydralin intimtvätt i form av klar gel, köpte den i Frankrike. Gillar att den har svag doft, den rengör bra utan att torka ut. Kan tänka mig att köpa igen. Mer om andra intimprodukter kan ni läsa här.

7.L’oreal Serie Expert Absolut Repair Conditioner, min favorit och must-have,recension här.

8. Frederic Fekkai Salt Water Tousled Waves Spray. Den här produkten har jag aldrig förstått. Den funkar inte på mitt rakthår, helt enkelt. Den torkar ut som alla andra saltvatten sprej, men ger bara “just woke up” looken. Den har också en extremt stor och tung lock… varför det?

9. Milk_Shake Glistening Argan Oil, den här måste jag säga…är en kopia på Maroccan Oil Light! Texturen, effekten är densamma, det ända skillnad är lite svagare doft – men den är samma! Jag ska definitivt köpa den i fullstorlek! Betyg: 5/5

10. Yves Rocher Limited Edition (julen 2012) doftljus. Gillat!

11. Blotting sheets från nån koreansk/kinesisk märke, köpte dem på ebay. För er med fet hudtyp – något att lägga märke till. Till skillnad från bekanta gummi-liknande Clean&Clear , dem här är mer som silkespapper. Kan tänka mig att köpa igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Tio tomma. Project Pan #1-11

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: