Rave: Lierac Initiatic Energizing Smoothing Fluid 1

||||| 0 Gilla! |||||

När jag handlade i Frankrike, frågade jag om personalen kan rekommendera något mot första tecken på rynkor. Jag tycker inte att det är dags för mig i 27 att börja använda anti-age produkter,men jag håller mig till 2-4 veckor kurer med lite starkare produkter ett par gånger per år. Oftast gör jag det med Estee Lauder Night Repair, men nu fick jag tips att testa Lierac Initiatic Energizing Smoothing Fluid.

lierac initiatic

Initiatic är serien för dem som vid 30 års ålder börjar märka första tecken på rynkor. Just Energizing Smoothing Fluid är anpassat för normal/blandat hy (det finns också en variant för torr hy).

The INITIATIC fluid is effective 94%
The skin is smoothed 92%
The skin is better moisturized 90%
The skin is more radiant 82%
The quality of the skin is improved 88%
Provides an immediate mattifying effect 86%

Jag blev totalt överraskat! Jag kunde se att huden blev fastare, lätt konsistens sjunker snabbt i huden utan att lämna spår eller obehaglig hinna. Jag kunde märka nedmattande effekt också. Den passar både dag och natt.

Fluid kommer i en liten hygienisk pumpflaskan. Den doftar mer lichi, tror jag.

lierac initiatic

Jag skulle nog säga att den är lika bra som Estee Lauder DayWear. Jag ska kolla definitivt på apoteket i Frankrike om jag kan köpa en till 10ml av Initiatic.

Mer om Lierac kan ni läsa här.

Betyg: 5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

One comment on “Rave: Lierac Initiatic Energizing Smoothing Fluid

  1. Pingback: Tio tomma. Project Pan #32-42 ← BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: