En gång till om L’oreal Absolut Repair Conditioner

||||| 0 Gilla! |||||

Jag vet att det är tråkigt att läsa om (och om, och om) när bloggare lägger bild (efter bild, efter bild) på en och samma produkt de gillar. Ja-a… vad kan jag säga, det är inte mitt första 750 ml förpackning av L’oreal Absolut Repair Conditioner. Den ena tog slut i april 2012 , sedan kom en ny april 2012 och nu är den slut igen!

l'oreal absolut repair conditioner

Ville bara lägga till att jag ser inte så stor skillnad mellan den här balsamen och inpackningen förrutom att den ena kommer i en tub och den andra i en burk. Om man jämför den med gamla versionen (utan “cellular” på etiketten) jag märker ingen skillnad! Effekten, doften och även konsistensen är densamma.

Betyg: 5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: