Recension: L’oreal Serie Expert Lumino Contrast Shampoo för slingat hår 1

||||| 0 Gilla! |||||

Jag har nu använt L’oreal Lumino Contrast i flera månader, efter att ha beställt 1.5 liters flaska på Bangerhead i oktober. Konstigt nog har jag aldrig recenserat den, trots att den är min andra XXL-storlek. För er att föreställa hur stor XXL (1.5 l) är jämfört med en liten 250 ml schampoflaskan, gjorde jag en jämförelse innan.

loreal-loreal-serie-expert-lumino-contrast-shampoo-250ml

Som ni kanskemärkte, både 250 och 500ml har en jättefin klar rosaplast, men XXL flaskan är tyvärr utformat i en blekrosa plast sommankan inte se igenom.

Säljpitch:

Unik teknologi som möjliggör en selektiv vård av slingat hår.
De verkande ämnena söker upp och korrigerar lipidbalansen i det slingade håret, utan att göra det tungt.
Resultat: Slingorna får vård och skydd och hela håret blir lätt och skinande av glans.

L'oreal Lumino Constrast Shampoo

Jag har redan utsett den bästa schampon för slingat hår som är från Kerastase ,men Lumino Contrast är näst bäst! Konsistensen: den är klar gel-schampo med lätt blommigt doft. Ärligt talat, så påminner den mycket om Kerastase! Den löddras perfekt och tvättar håret mjukt. Eftersom jag tvättar håret varje dag, är det extra viktigt för mig att schampon är mild.

Lumino Contrast torkar inte ut och håret är lätt att styla efteråt. Det är en sådan lätt känsla – att ditt hår lever! Dessutom, har jag märkt att en klar schampo lämnar jätte fint gläns och dina slingor skiner olika i solljuset! Det är skillnad mot t.ex. Vitamino Color, som är krämig schampo och ger mer vård åt håret och mindre glans!

Så, om den här är min andra XXL flaskan, det betyder väl att jag gillar den, va? L’oreal lämnar mig aldrig besviken.

Betyg: 5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

One comment on “Recension: L’oreal Serie Expert Lumino Contrast Shampoo för slingat hår

  1. Pingback: Min beställning från Lyko.se ← BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: