Månadens favoriter: februari 2013!

||||| 0 Gilla! |||||

Lite i efterskott, men i alla fall, här kommer mina månadens favoriter:

february favourites

Om i januari handlade det mest om att stå emot kylan, februari var mer om vinteråterhämtning: att hitta balans, både fysiskt och psykiskt. För mig var det viktigt med hudnära doft som passade både i varm kontorsmiljö och kalla dagar ute – Clean Cotton T-shirt EdP. Jag köpte den under sista rea dagarna på Åhlens i januari. Det var helt klart en favorit doft under februari. Inte så konstigt, efter att jag var så galen i tillhörande body souffle förra året.

Dessutom, hittade jag tillbaka till min Vichy Normaderm rengöring, min absolut favorit från apoteksmärke Vichy. Recension här.

Och Estee Lauder DayWear – passar dag och natt för min (nu) blandat hy. Mer kärlek till den här och här .

Gillar ni något utav mina februari favoriter? Vad klappar ditt hjärta för?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: