Glossy Box februari 2013 – hej då!

||||| 0 Gilla! |||||

Jadå, det är tredje mars idag…Jag har inte alls märkt att sista februari gick förbi…Att kompensera detta, ska vi kolla igenom min Glossy Box!

…….

glossy box february

Jag fick som de flesta andra:

Lush Dream Cream, jag är inte så mycket förtjust i Lush, kommer inte att använda den. Dessutom angav jag att jag vill inte ha “eko/natur” produkter.

Model Co Cheeks and Lips, gillar inte flytande strukturer på rouge. Dessutom , angav jag att jag ville inte testa något från Model Co i sista resensioner på “mina sidor”. Trist! Läppenna – använder ingen läpppenna!

Batiste Dry Shampoo, använder inte torr schampo då jag tvättar håret varje dag! Men jag sparade den trots alls, vet dock inte varför. Jag är ingen camping människa, och även vid Skara Sommarland campinglager fanns det dusch…Man kan inte heller ta aerosoler i handbagage på resan, så för min del är den helt oanvändbar!

den enda jag gillade i denna GB är Maria Nila Swedish Therapy Oil. Älskar olika håroljor och de går som smör hos mig!

Efter att ha varit prenumerant sedan deras första boxen, säger jag upp min GB. Det räcker! 139 kronor för 10 ml hårolja?? De lyssnar inte på folkets förfrågan att inte upprepa produkter and tar inte hänsyn till beauty profile. Kanske i framtiden kommer jag tillbaka, men än så länge sparar jag mina pengra till Man Box.

Om någon av er är intresserat av att byta på dem fyra produkter, hör av er!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: