Tio tomma februari del 2

||||| 0 Gilla! |||||

Tomma flaskor kategori kommer att kallas tio tomma fr.o.m. nu, dvs att jag ska hänga med alla andra bloggare. Dock, lovar jag inte att alltid ha tio produkter.

tio tomma februari empties

Yves Rocher Jardins du Monde Lavender. Jag skulle tveka omnågon frågar mig om jag gillar lavendel doft. Jag tycker inte speciellt om den,men jag har alltid en duschgel hemma för stressiga dagar. Generellt jag gillar YR shower gel, dryga, billiga och finns i massor olika dofter. Dock just lavendel ska jag inte köpa igen.

The Body Shop Pink Grapefruit Shower Gel. Samma sak här,älskar shower gel från TBS. Just Pink Grapefruit är i min smak den perfekta grapefrukt doften som finns på marknaden. Extremt dryg: två vuxna under två veckor tar slut på 60% av den, dvs för en person räcker den på 6.5 veckor (mot knappt 3 veckor för YR)! Jag har redan köpt en ny.

La Roche-Posay Effaclar rengöring, recension här.

Kiss My Face läppserat från iherb. Innehåller olivolja, vilken jag hatar! Den blev gammalt snabbt. Ska inte köpa igen! Kolla vilka läppbalsam tycker jag om här.

Alfaparf Semí Dí Líno Diamante Rejuvenating Balm. Jag brukar gilla dem flesta produkter från italienska salong Alfaparf (finns att köpapå deras online butik eller ebay), men just den här inpackningen var inget speciellt. Andra produkter från Semí Dí Líno, såsom schampo och hårolja är riktig bra! Testa märket!

Och i bakgrunden ser ni Kerastase Reed Diffuser. synd att den tog slut…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: