Recension: Redken All Soft Shampoo

||||| 0 Gilla! |||||

Redken är ett hårvårdmärkesom jag tycker är lite överdrivet placerat i lyxklass. En flaska schampoo kostar 260 SEK på en frisörsalong, och lite mindre på andra nätbutiker. För mig, personligen, även om jag hittade flera favoriter inom Redken, t.ex. Clear Moisture Duo , ligger Redken lägre än L’oreal.

redken all soft shampoo

Jag gillar deras koncept med 300 ml schampo och 250 ml balsam – det passar perfekt. Men just med All Soft behövde jag inte köra hela vägen S+B, eftersom serien är väldigt näringsgivande.

Rengör med en rik konsistens av vårdande ämnen och efterlämnar håret mjukt, smidigt och lätt att hantera. Formula med Silk-Luxe Complex: Gold Camelina = ger skinande och luxiös glans på hårstråets yta; Avocado Oil = sörjer för påfyllning och intensiv silkeslen mjukhet; Olive Oil = conditionerar inifrån och ut, otrolig följsamhet; Silk Amino Acid = ger styrka och kompenserar förlorade proteiner

Jag tyckte alltid att All Soft doftar honung, men en gång under het vatten kände jag igen något annat i doften – inte bara honung utan en blommig balans med äppel hint. Helt gudomligt!

Jag skulle säga att All Soft schampo tynger ner håret om man lägger lite för mycket, man måste hitta balansen. Tillsammans med balsamet (som jag faktiskt gillade mycket mer!) blir det tyngt men återfuktat. Jag veeet inte,lite konstiga omdöme ger jag, men jag tvekar att ge bra betyg. Helt klart All Soft är sämre än L’oreal Absolut Repair.

Köpa igen? Tveksamt.
Betyg: 3.5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: