Recension: The Body Shop Wild Cherry Puree Body Lotion

||||| 0 Gilla! |||||

Det kanske är dumt att recencera en produkt som man knappt kan få tag i, eftersom Wild Cherry – serien som lanserades sommaren för cirka 3-4 år sedan, finns numera bara i utvalda butiker under vinter eller sommarrea. Trots det, ville jag bara dela med er vad jag tycker om det.

the body shop wild cherry puree body lotion

The Body Shop har body lotion i nästan varje doft och tilldelar produkter i flera kategorier – whip body lotion med lätt vispat konsistens, så som Mango eller Shea, vanliga body lotions – krämiga så som Strawberry eller Peach och Puree Body Lotion – så som Grapefruit, Satsuma och Wild Cherry.

Wild Cherry Puree är lite lättare och har mer gel-lotion konsistens. Det känns väldigt elastiskt att applicera. Sedan handlar det mer om automatiken: 3 pump till höger ben, 3 pump till vänster, 2 pump till båda händer – först höger sedan vänster, 3 pump till framdelen av kroppen och 4 till till rumpan och ryggen. Ta da! 2 minuter! Jag tycker det är så praktiskt med pump flaskor!

Doften: det börjar med körsbärnöt, sedan utvecklas doften till körsbärblomma och efter ca 20 minuter känner man en doft av ren tvål. Helt magiskt!

Betyg: 5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: