Tomma flaskor februari 2013

||||| 0 Gilla! |||||

empties february 2013

Redken Blond Glam Conditioner. Den här balsamet i en liters flaska har bott hos mig lite längre tid utan att den blev recenserat. När det kommer till en bra produkt som är självklart bra, behöver man ändå skriva en recension? Tjock pasta, lite som inpackning med svagt grapefrukt doft ger ditt blont hår glans och vård. Så enkelt är det. Inget extra wow-faktor, men en riktigt bra balsam för blondiner med torra toppar! Som alltid, Redken lämnar inte mig besviken. Betyg: 5/5

Astalift Makeup Remover Oil, recension här. . Funderar på annat märke, men rengöringsolja är hur bra som helst!

Lush Mask of magnaminty, jag undrar varför skrev jag aldrig en recension, men samtidigt finns det massor av det på andra bloggar. Jag har bara ett positivt omdöme. Betyg: 5/5

Rituals Yogi Flow Shower Foam, recension här.

L’occitane Cherry Blossom Hand Cream, väldigt mjuk lättare handcreme från L’occitane som doftar otroligt gott. I år har L’occitane tagit fram en nyare version av Cherry-serien. Betyg: 5/5 Synd att den fanns aldrig i fullstorlek.

Lush Helping Hands luktar något ynkigt, bläää och Lush Catastrophie Ansiktsmask torkade så snabbt att jag minns nästan inget hur det var när jag använde den. Troligen, var den inte så bra för jag ställde den åt sidan.

Benefit Badgal Mascara, fick inte testa den ordentligt då mascaran är såååå torr att jag kunde inte stå ut med den. Bortkastade pengar!

Vaseline Healthy hand&nail, personligen gillar jag den. Lätt konsistens, sjunker in snabbt – perfekt på jobbet!

L’oreal Inoa färgtub.
Samt ett gäng av blandade läppglans som jag hade på jobbet, Smashbox, Maybelline, NYX, Face STockholm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: