Sämsta hårvårdsprodukter (del 2)

||||| 0 Gilla! |||||

Det är så tråkigt att man ska betala för något och sedan blir man besviken. Här kommer ett gäng som funkade inte på mig!

SAM_0963

Tigi S-factor Silky Smooth Moisture Serum. Hmm, ett serum är lite väl överdrivet, för att i verkigheten den här slemmiga vätskan gör inget annat är klistrar hårstråer mellan sig. Vad är det för effekt om jag inte kan kamma håret efteråt??? Doftar dock gott med grönt äpple…

Nivea Gold Explosion Blonde Reflex Treatment. Ja, det är kanske en parodi på en leave-in behandling – därför att håret blir fräsch bara under 3-4 timmar och sedan … ja…man måste tvätta om! Jag använde den när jag gick ut, och den korta tiden funkade då, men jag tycker i alla fall det är oacceptabelt. Jag gillar doften – påminner verkligen om Kerastase!

Tigi Bead Head Ego Boost fick så många positiva omdöme: “hjälper mina torra hårtoppar”, “jag glömde vad frizz betyder”… Varför inte testa?? Den är i princip samma som S-factor Silky Smooth Moisture Serum, som ett lim. Äckligt!

Corioliss Leave-in Protection Mist. Ja…vad kan man säga? Gör ingenting, munstycke funkar inte (lotion sprej med ett hål som passar bara rinniga produkter, vem har designat den??). Vad betalar man för?

Om niläser den här så kanske ni kan spara några slantar att inte köpa dem här produkterna. Har ni haft några besvikelser inom hårvård??

Kolla vilka andra produkter passade inte mig här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: