Tomma flaskor januari 2013 (del 2)

||||| 0 Gilla! |||||

empties 2013

Love&Toast Persimmon Plum shower gel, doftar så otroligt gott! Den påminner mig om Biotherm Eau Energie. Jag fick denna dushgel i min Glossy Box, men var inte särkilt överraskat med märke,därför att jag fick en annan äcklig parfym innan. Men produkten har verkligen gjort mig glad! Den löddras jätte fint (trots att den är eko) och torkar inte ut huden. En klar favorit. Finns att köpa på Lindex t.ex. Betyg: 5/5

Alba Botanica Coconut Milk Hair Wash, doftar gott med tropiska frukter, lite åt kokoshåll. Torkar ut mitt hår, men funkar perfekt att tvätta golvet.:-) Betyg: 1/5

Biotherm Eau Oceane body gel. Recension här.

Make Up For Ever Smoky Lash Mascara & Smashbox Hyperlash Mascara, dubbelrecension här.

Macadamia Natural Oil hårinpackning har inte gått till önskelistan.

Vad tycker ni om Love&Toast?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: