Recension: L’oreal Serie Nature Tendresse Kids Leave-In Detangling Conditioner

||||| 0 Gilla! |||||

Vuxna är tillåtna här! :)

SONY DSC

Som ni ser på bilden så plockade jag absolut den sista droppe ur L’oreal Serie Nature Tendresse Kids Leave-In Detangling Conditioner och främst tack vare en frisk doft av persikor!

Peaches and detangling cream, especially for kids.
If you love L’Oréal Professionnel Serie Nature products, we’re sure your toddlers will love our new kids range enriched with peach milk. Care for young hair, leaving it feeling touchably soft, tangle-free, and smelling deliciously peachy.

Det påminner mig om Ultra Doux Enfants – har ni haft en sådan schampo?

Ultra Doux Enfants


Jag hade jätte långt hår när jag var liten, och just Ultra Doux hjälpte mig mot tovor. Min mamma köpte den till mig om jag hade bra betyg i skolan och jag älskade den!

Tendresse Kids Leave-In Detangling Conditioner doftar exakt samma med persikor – en doft från min barndom. Själva balsamet har inget som passar mig just nu. Visst, den underlättar till en viss grad att borsta mitt hår, men det kan inte göra någonting för färgade hår. Det är inte tänkt heller – barn färgar ju inte håret! Så, här kan jag inte klaga!

Om ni har lite extra cash och vill köpa något roligt – då är det bara att slå till!
Finns att köpa på Feelunique för 13£.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: