Mina!!! Guerlain Perles du Dragon Meteorites Limited Edition

||||| 0 Gilla! |||||

Alla tjejer delas i tre kategorier när det gäller Guerlains Meteorites:
1. älskar, samlar allalimited editions och försöker att övertala andra att göra detsamma
2. avskyr och förstår inte syftet med dem
3. är nyfikna, troligen gillar men vågar inte att slå till.

Som ni förstår,så tillhör jag tillden första gruppen.
Guerlain Perles du Dragon Meteorites (begränsat upplaga från julkollektionen 2012) köpte jag på Arlanda flygplats på väg till Gran Canaria i december 2012. Jag var så glad att hinna ta sista stycken som gömde sig bakom andra produkter, och funderade inte ens över att betala “blyga” 379 kr (kostar runt 550 i butik). Min kille undrade varför det var så dyrt :-)

Guerlain Perles du Dragon Meteorites

Jag har länge använt dem klassiska meteoriter som jag har ärvt från min moster (jag tror de kan vara från 1990 talet), men under flytten hann inte att ta en bild på den gamla träig förpackning. Innan jag kastade dem, köpte jag den andra klassiska varianten och bevakade alla kollektioner som släpptes. Ingen av dem intresserademig riktigt, även Emilio Pucci vågade jag inte köpa. Men Perles du Dragon är något annat! Kärlek från första swatch ögonkastet!

Vad är det för produkt? Svart metalisk dosan med klassiska logotypen och förnyad svamp. Samma förforisk doft – viol – följer i alla kollektioner. Namnet föreställer året som gick. Sex olika nyanser på bollarna deras i tre kategorier: rosa och beige ska jämna ut hudton, vit och guld är mer som highliter – “för att lyfta upp inre glöd”, plommonfärg och rosenträ för att ljusa hela looken.

Vad tycker ni om meteoriter?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: