Tomma flaskor januari 2013

||||| 0 Gilla! |||||

Året börjar rätt så bra, första två veckor har redan gått och en del flaskor blev tomma…Välkommen!
tomma flaskor januari
Första raden:
tomma flaskor kerastase
Kerastase Resistance Bain Age Recharge, Lipo-replenishing shampoo. Räddade mig från oönskat håravfall under hösten, efter bara en vecka kunde jag konstatera att håret blev starkare och hamnade inte på kammen. Absolut favorit, kommer definitivt köpa den igen till nästa gång. 5/5. Recension här.
Desert Essence Organics Body Care Grapefruit Hand wash, prisvärt och väldigt dryg handtvål med organiska innehåll. Den doftar gott med grapefrukt, inte The Body Shop-style dock, men mer naturligt. 5/5 Finns att köpafrån iherb här. Jag har en till doft hemma, och testat en med kokos.
Sephora Lagoon Creamy Body Wash. Så som jag är förälskat med just Lagoon serien, tycker jag att just Body Wash doftar minst av alla. Kanske skulle mer passa till er som inte gillar parfymerade produkter? Flaskan på 140 ml håller inte länge, då det är inte dryg alls. Jag tar mycket på en gång eftersom löddras den si så där. 3/5.
Silca Herbal Complete, tysk tandkräm med örtig smak. Jag kände inget rengöring på mina tänder, men smaken var gott. 1/5
Andra raden:
SAM_0660
ACO spotless purifying Two-in-one Mud Cleanser/Mask. Jag vann den i någon uttlottning på nätet, men gillade inte alls den. 1. Parfymfri = får ingen doft upplevelse 2. Torkar ut huden, är svårt att skölja och har ingen behaglig konsistens. Men min sambo gillade den. Från mig 0/5— från honom 3/5.
Yves Rocher Jardins du Monde Brazilian Coffee Beans, mmm, uppigande duschcréme, höjer humören och billigt! Jag har redan en ny på lager. klicka 5/5
The Body Shop Raspberry Body Butter, hallongodis i kroppsvården.Svårt att få tag i,men Gud, vad skönt! 5/5

SAM_0661
The Body Shop Olive Shampoo, jag förstår inte vad är det för produkt – den skapar tovor i mitt hår under schamponering! Skräp, kastar resten.
Talika Liposils ögonfransserum. Jag skulle skriva en hel recension på den,men hade aldrig haft tid. Den funkar! Verkligen. Jag har redan haft två-tre stycken och gillar den. Klar gel som inte svider i ögönen och ger mer styrka till mina korta fransar. 5/5
Lancome Hypnose Star Mascara, recension här.
Estee Lauder Sumptuos Color Msacara i blå, recension här.
Leonor Greyl Nourishing Shampoo for Long and Dry Hair, exakt det jag behöver (som på recept från en läkare). Vääldigt mycket parfymerad. Först tänkte jag att doften passade nog bara gamla tanter, men sedan började gilla den. En klar favorit,men saftiga priset påöver 300 spänn stoppar mig att köpa en fullstorlek. 5/5
Lady Million damdoft – inte mitt kopp av te,men hårklämmor är fina!
lady million hair

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: