Intim guiden 2

||||| 1 Gilla! |||||

Att prata om intim produkter är inte något man brukar prata om. För mig det är en stor fråga.

Jag har använt intimtvål som en separat produkt i kroppsvården under senaste 10 år, efter att ha upptäckt att en vanlig tvål funkar inte på mig.  Jag får alla syndrom som liknan cystit (mer kan ni läsa om det på Vårdguiden). Under den tiden testade jag olika märke, doft, konsistens, osv. Men jag blev så besviken att Sverige har så liiitet utbud.

Just nu använder jag följande produkter:

Sana Mild Intimtvätt, krämig konsistens med mild doft av tranbär. Positivt!

Veckia, intimtvätt från spansk El Corte Ingles bassortiment – doftar fräsch och är i pump flaska som skapar fluffig skum.

Hydralin Intimtvätt i klar gel form , svag doft.

RFSU Nice NCool after shave gel, passar utmärkt till intim området, har kylande effekt och reduserar rödnad.

NatraCare Organic Cotton Intimate Wipes, jag köpte mina på iherb, men såg nyligen att ICA Maxi har tagit in NatraCare bindor. ACO Cleansing Wipes Intimate Care. Sådana våtservetter är perfekt att ha i väskan när man är ute – att tvätta sig efter att ha bytt en binda eller tampong, eller efter sex (om ni har det på en extrem plats ).

 

Tycker ni det är viktigt?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Intim guiden

  1. Pingback: Tio tomma. Project Pan #1-11 ← BeautyLana

  2. Pingback: Tio Tomma. Project Pan #16-20 ← BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: