Glossy Box Anniversary December

||||| 0 Gilla! |||||

Jag, så var det ett år sedan Glossy Box lanserades i Sverige. Det gick upp och ner under året, men jag måste erkänna att det gick … så däääär. En stark trea skulle jag säga.

Även om man får mer värde än man betalat, har perfekt leverans och förpackning, så tycker jag inte att boxerna är personligt anpassade, vissa märke får man om och om igen, även om man inte vill. Jag skrev t.ex. att jag gillade inte Anatomicals, men ändå fick den ….

Visst, december box med tre produkter i fullstorlek, men bara EN av dem jag ville verkligen testa – en fin-fin ZOYA nagellack!

Jag skrev i min Beauty Profile att jag kulle vilja testa mer hårvård, men …. men… Jag tror jag skulle börja med Baresso’s hemliga lådan istället igen,dock höjde de priset på senaste tiden. Jag får se.

Ska ni fortsätta att beställa Glossy Box?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: