Lumene Winter Heroes

||||| 0 Gilla! |||||

Jag fick en liten julklapp från Lumene i form av några basprodukter.

Blueberry Long-Wear Crystal Eyeshadow #33Winter Darkness, är silver metallic. Den är väldigt pigmenterat och påminner mer om en vispat konsistens inbackat i torr form. Jag hoppas verkligen att den ska sitta bra på ögonlocket, då man kan använda borste eller fingertoppen för applicering och variera djupet på färgen. Pris: 110 SEK/3g.

Beauty Base Touch of Radiance Highlighter -highlighter-penna med ljusreflekterande pigmenter, en billigare variant av kult produkt YSL Touche Eclat. Samma funktioner, utformning och kvalitet då?– får vi se. Mycket spännande! Pris: 139 SEK/1.8 g.

Beauty Base Matifying Primer for blandat/fet hy. Riktigt bra med tanke på min hudtyp. Med goda ingredienser så som lingonfröoljan och C-vitamin hoppas jag verkkligen att den ska hjälpa att hålla makeupen på plats. Pris: 119 SEK/25 ml.

Beauty Base Dark Under Eye Concealer. Mörka ringar under ögonen… Vem hade inte haft dem? Lite aprikos nyans på concealern med pigmenthalt av 16% skulle fungera perfekt. Pris: 119 SEK/7 ml.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: