Tomma flaskor december 2012 (del 4)

||||| 0 Gilla! |||||

Jag vill starta året med alla avklarade uppgifter och en av dem är min sista delmed tomma flaskor.

Yves Rocher PURE SYSTEM Ansiktsvatten – pore minimizer, flytande gel som skulle vara ansiktsvatten. Jag gillar inte sånt konsistens – som bärsoppa. Usch… Doftar jätte gott och that’s it. Ingen specieltt, kan inte rekommendera. 1/5

Kerastase Elixir ULTIME Sublime Cleansing Oil-Enriched Shampoo, recension här.

The Body Shop Raspberry Body Butter. Kanske bara att det är svårt att få tag i (hallon kroppssmör säljs bara på nyårs- och sommar rean) men jag gillar den jätte mycket och köper alltid en om jag ser en. 5/5

The Body Shop WILD ROSE HAND CREAM SPF 15, bra idé att ha SPF förhänderna också,menobservera att detta är ju handcréme för mature skin. Jag blev arg påmig själv att jag missade detta, men något speciell skillnad märkte jag inte. Dessutom, gillar jag inte alls rosdoft (var jag full är jag köpte den??) menkonsistensen är lätt och lämnar ingen hinna. Ett extra plus att metallisk tub sprack inte under användning. Betyg: 4/5 (minus för doft)

Biotherm Biosource Creme Mousse, recension här.

Prover på Dermatologica, parfymprover och after sun – inget märkvärdig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: