Recension: Kerastase ELIXIR ULTIME Sublime Cleansing Oil-Enriched Shampoo 1

||||| 0 Gilla! |||||

Jag blev totalt såld på hur fint flaskan ser ut och beställde hem den på en gång!

For hair that feels light and luxuriously nourished.

Kerastase ELIXIR ULTIME Sublime Cleansing Oil-Enriched Shampoo, rek pris 329 kr. Med Technology – Oleo-Complexe: en kombination av Pracaxiolja, Arganolja, Majsolja och Kameliaolja passar schampon till alla hårtyper och tillverkaren lovar lyxig näring och glänsig look.

Från mig: Kerastase doftar alltid gott och är väldigt dryg. Dessutom varierar effekten lite då och då från olika serien, men håret blir väldigt rent (ungefär som efter peeling, fast mycket mer skonsamt). Jag skulle säga att Elixir Ultime schampo liknar mest Cristalliste. Först känns det som håret blir uttorkat, men balsam svepar bort den här känslan och resultaten – lätt och frisk hår. Något extra gläns märkte jag inte.

Betyg: 5/5

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

One comment on “Recension: Kerastase ELIXIR ULTIME Sublime Cleansing Oil-Enriched Shampoo

  1. Pingback: BeautyLana : Tomma flaskor december 2012 (del 4)

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: