Tomma flaskor december 2012 (del 2) 2

||||| 0 Gilla! |||||

Det hetsas upp för fullt hemma hos mig att ta slut på så många halvfulla produkter som möjligt innan ny år!

Här kommer en till del.

Oriflame Divine Body Cream, nostalgi-doft. Väldigt obehagligt att gräva ner i en ganska djup plastburk. Men konsistensen är väldigt lätt, arligt talat, varför gör de inte det i en tub? Jag förstår inte. I alla fall, jag skulle nog köpa den igen. Betyg: 4/5 (minus en poäng för förpackning)

Clean&Clear Oil Control Film, har dem alltid hemma, i väskan, på kontoret – då jag har fet hy och dem hjälper utmärkt att ta bort talg och sebum. Betyg: 5/5

Brilliant Smile Whitening Toothpaste, helt OK. Skulle jag betala 159 spänn för att köpa en ny? Nej.

Anatomicals Don’t Just Clean It Woman, Scrub It Body Scrub. Allt påminner mig om I Love… duschskrub: kemisk doft och riven mandel skal. That’s it. Betyg: 2/5

Decleor Harmonie Calm ögongel. Jag är väldig nöjd med den. Egentligen, så skiljs den inte så mycket från annan Decleor Hydra Floral, men är lite mer creme än gel, och behåller en lätt konsistens. Betyg: 5/5

Balance Me Pure Skin Face Wash, jag fick i min Glossy Box. Det är anpassat för fet hy och doftar gott med örtextrakter, väldigt behagligt och SPA-aktigt. Men konsistensen …. ursäkta, men det ser ut som innehållet från en använd kondom... kunde jag inte tolerera. Ett par gånger kunde jag använda och det var helt OK. Ingen frågan om inköp pga texturen. Snälla, ni som producerar ekologiska, gröna och rena produkter – tänkt på estetisk aspekt med!

Yves Rocher Daily Exfoliating Cleansing, orangefärgat vätska med små korn. Doftar jätte gott och är mer som en mjuk skrub att använda 2-3 gånger i veckan. Jag kanske köper en fullstorlek.

Biotherm Aquasource Serum. Jag älskar Aquasource doften,gillade ävenserum. Jag tycker den ser väldigt söt i flaskan och har dessutom holo-effekt.

Av alla parfymprover står bara Serge Lutens  Santal Majuskule på önskelistan.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Tomma flaskor december 2012 (del 2)

  1. Reply cecilia dijkstra Dec 9,2012 5:27 pm

    vart får man tag på clean & clear? :)

    • Reply BeautyLana Dec 9,2012 8:58 pm

      du köper dem på ebay – kolla gärna multilot dåman säljer 3-4-10 st, det blir billigare, samt på sasa.com

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: