Rituals beställning från Feelunique

||||| 1 Gilla! |||||

Jag upptäckte först Rituals i Täby Centrum förra året. Sedan dess fick jag foam shower gel i en av mina Glossy Box, köpte lite på rean och fick prenumerations gåvan. (Måste verkligen skriva recensioner!) I alla fall, när Feelunique hade lanserat Rituals på sin hemsida, passade jag på att beställa ett presentförpackning.

Den är väldig stor!

 Rituals Touch Of Sunrise Gift set, £23.50. Innehåller en av mina favorita duschskrub, kolla bäst-i-test jämförelse.

Konstigt nog, får man inte beställa Shower Foam separat, men det går med en presentförpackning! Vilken lyx!

Rituals Eve’s Kiss Silkening Lip Treatment 15ml, £5.50.

Och så fick jag ett litet GwP – tre mini produkter.

Vad tycker ni om Rituals? Vardagslyx eller något annat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: