Recension Kerastase Bain Age Recharge 1

||||| 0 Gilla! |||||

Under året finns det två kritiska tillfälle för mitt hår – på våren när jag inte längre tar på mig en mössa och under hösten – när man precis börjat ta på sig mössan igen. Det syns verkligen på kammen och i duschen – att jag tar mycket mer hår. 

Kerastase Bain Age Recharge
För stram hårbotten och hår som förlorat sin spänst och vitalitet. Återuppbyggande.

Kerastase Bain Age Recharge hjälper att återuppbygga vitalitet på hårbotten och förstärka hårlökar. Och tro mig eller ej – det funkade utmärkt! Jag började använda den och efter ungefär en vecka kunde jag konstatera minskning av håravfall. Även om jag hoppades på det resultatet – skulle jag aldrig tro att det kan vara sann.

Schampon är klar, mycker trogflytande och dryg som andra Kerastase-systrar. Men trots allt, saknar just Age Recharge den lyxiga doften…Jag kan inte tänka mig varför?

Jag tänker definitivt köpa mig en ny flaska på våren.

Betyg: 5/5

Finns att köpa på frisör salonger runt om i landet, Baresso, Lookfantastic och andra hemsidor. Priser varierar mellan 140-250 kr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

One comment on “Recension Kerastase Bain Age Recharge

  1. Pingback: Tomma flaskor januari 2013 ← BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: