Recension Astalift Complete Makeup Remover Oil 2

||||| 0 Gilla! |||||

Bra tajming med japansk inspirerad Glossy Box October för en recension av sminkborttagning olja.

Asiatisk hudvård baseras på två-steg rengöring – först, man tar bort makeup med olja  och sedan man använder sin vanlig rengöring. Det finns ett brett utbud av olika oljor på sasa.com.

Astalift Complete Makeup Remover Oil är orangefärgade olja som doftar behaglig med “örter” (ni vet, en sådan naturlig doft, liknan Decleor ansiktsoljor). Man applicerar den med torra händer på en torr ansikte, sedan sköljer men vatten – och oljan förvandlas till lättskum. Voalá – ingen smink kvar!

Det funkar med både mineral och flytande foundation, samt inga rester av mascaran kvar. Jag testate inge med vattenfast smink då jag inte använder den. En vanligt löddrande rengöring är ett måste för mig.

Snabbt och smidigt med oljan – man behöver inte att tänka på speciel rengöring lotion, eller sminkborttagare bara för ögon, osv. Dessutom, extremt viktigt med pumpflaskan! Jag är sugen att testa andra märke med liknande produkter. T.ex. Shu Uemura Cleansing Oil.

Pris: 19£ /120 ml på Feelunique.

Betyg: 5/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

2 thoughts on “Recension Astalift Complete Makeup Remover Oil

  1. Pingback: Tomma flaskor februari 2013 ← BeautyLana

  2. Pingback: Molton Brown Vitalising Vitamin AB+C Bath & Shower ← BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: