Recension: Redken Clear Moisture Duo 3

||||| 0 Gilla! |||||

När jag vill testa en ny hårvårdsmärke för mig, börjar jag med serier för färgat/blont eller skadat hår, och om det funkar, så fortsätter jag med fuktgivande schampo. Jag har testat många Redken Duon, men trotts att jag tycker inte att Redken ger något wow-effekt, märket ligger varmt till hjärtat.

Jag hade inga stora förväntningar på Redken Clear Mositure serien, men tänkte testa i alla fall.

Alla Redken produkter är väldigt parfymerade, så Clear Moisture påminner mig om Kenso L’ea Par Kenso (en favorit sedan jag var 16 år gammal), det är ett plus redan från början!

Clear Moisture Shampoo är väldigt tjock i konsistensen, ger mycket skum och tvättar håret utan att torka ut. Clear Mositure Balsam är ganska flytande jämfört med andra balsam, men ger mycket fukt år håret. Resultatet blir extra mjuk, len hår med lite extra volym (lite förvånande). Vem skulle tro att det var så bra???

Balsam kommer alltid 250 mlvs schampo 300 ml och flaskor tar slut på en och samma gång (överraskning från Redken – men det funkar så alltid!)

Betyg 5/5

Har ni testat Redken? Vad tycker ni om kvalite/pris?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

3 thoughts on “Recension: Redken Clear Moisture Duo

  1. Pingback: BeautyLana : Tomma flaskor december 2012

  2. Pingback: Recension: Redken All Soft Shampoo ← BeautyLana

  3. Pingback: Wow! Mitt hår mår bra igen med Redken Real Control ← BeautyLana

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: