Tomma flaskor october 2012

||||| 0 Gilla! |||||

Uff, en till hög av tomma flaskor gick till återvinning.

Joico  K-Pak reconstructor, recension.

Rexona Alor Vera deon, gillat mycket!

Yves Rocher Hallon body lotion (mini), doften är fantastisk! Och den torkar inte ut huden (som shower gel gör för mig). Konsistensen är lätt och jag kanske köper en fullstorlek.

Decleor Hydra Floral dag créme, recension.

L’oreal Serie Expert Age Densiforce shampoo, recension.

Caudalie Miccelar Cleansing Water, köpte redan en fullstorlek. Väldigt behaglig ansikstvatten!

Avon Planet Spa Berries Hair Mask, en bra budget val. Dock det är svårt att fåtag på i Sverige. Det finns lagom stor utbud på engleska ebay.

Moroccan Oil Original. Tycker det är väldigt dyrt i fullstorlek, därför nöjer jag mig med prover från Glossy Box.

Avéne Hydrance Light Protective Cream SPF20,mer info här. Någonsom verkligen vet att fet/blandat hy kan OCKSÅ vara känslig! Lätt konsistens, doftar svagt, men lämnar lite klibbig känslan efter sig. Passar nog bättre som nattvariant (vad är syfte med SPF då???), men själv har jag inte tid på morgonen att vänta länge innan jag får börja med make-up. Mineral puder läger sig väldigt ojämnt på Avéne Hydrance… Ni som har fet/bland hy – fråga gärna efter ett prov på ett apotek.

Yves Rocher Soin Clarifiant – ansiktsrengöring med grapefruktolja för fet hy. Klar gel, som löddras bra och tvättar bort all onödig sebum fårn T-zon. Den är lite svår att hitta, då YR släpper den bara då och då – håll utsikt! 75ml är lätt att använda ut, och du blir inte trött. Soin Clarifiant har behaglig naturlig bitter grapefrukt doft! Gillas skarpt! 5/5

Elemis Energizing Skin Scrub for Men – wow, detta är något jag måste köpa för mig själv i fullstorlek! Jag vet inte vad är det för korn – men det känns mer som pärlpuder – väldigt rivigt, men resultaten blir som efter microdermasion procedur på skönhetssalong.

Jag ska försöka att inte köpa något nytt,då ja har allt.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Share

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge

Läs också…
%d bloggers like this: